Rádió modellek - smartcom rádió bérlés

Go to content

Main menu:

 
 

.

 

Digitális rádió:

.

 

DP3600

 

.

 
 
A DP3600 digitális kézi két-irányú rádió az egyik legsokoldalúbb és megbízható rádió a piacon, a kijelzője megbízható kommunikáció biztosít miközben kombinálja a két-irányú funkcionalitást digitális technológiával. Lehetővé teszi a könnyű migrációt, hiszen mind analóg és digitális üzemmódban képes a működésre, rendelkezésre áll UHF és VHF változatban, 160 csatornával.

Ez a rádió a MOTOTRBO széria része, megnövelt kapacitást és spektrum hatékonyságot biztosít, integrált adat kommunikációt és tovább fejlesztett hangtovábbítást

Ez a rádió a MOTOTRBO széria része, megnövelt kapacitást és spektrum hatékonyságot biztosít, integrált adat kommunikációt és tovább fejlesztett hangtovábbítást

 
 
 

.

 

Analóg rádiók:

 

.

 

CP series
GP series

.

 
 
 

CP Széria: Cp040

 


A Motorola CP040 egyszerű rádió kommunikációt biztosít kis- és közepes méretű szervezetek számára versenyképes áron.

A kis-közepes raktározási, mezőgazdasági, biztonsági és könnyűipari ügyfeleket szem előtt tartva készült az eszköz, a 4 csatornás CP040 minimális betanulást igényel és kapcsolatot tart a csapat tagjaival úgy hogy nem zavarja őket össze bonyolultabb funkciókkal.
A menedzsment tigyelni tudja a beszéd forgalmat és üzenetet küldhet a csapat számára másodperceket alatt, akármekkora is a helyszín.

 
 
 

GP Széria: GP240

 


A GP240 : A kommunikációs igényeit teljesíti, 16 beszédcsoporttal vagy csatornával és a flexibilitással, hogy hozzáférhessen akár 15 különböző beszédcsoporthoz egészen 10 különböző rendszerben.
Azok akik ezt a megfizethető és könnyen kezelhető GP240-t használják, készülékükön található 4 programozható gomb így könnyen és egyszerűen hozzáférnek a sűrűn használt funkciókhoz.  A felhasználók kerülik az állásidőt hallható hangjelzésekkel és LED alacsony akkumulátor figyelmeztetéssel – így csapat tovább beszélhet. A privát hivással elérhető hogy csak egymással beszéljenek a csapattagok anélkül hogy zavarnák a csapat többi tagját és egy hangos nem fogadott hívás funkcióval időt spórolhatnak meg, így visszahívhatják a másikat amikor van rá megfelelőbb idő. A GP240 bejövő telefon hívást is képes kezelni így biztosítva a zökkenőmentes kommunikációt a külső kapcsolatokkal és irodaasztal mellett ülő kollégáikkal. 
 
 

GP Széria: GP340

 
 


A népszerű GP340 rádió egy kiváló megoldás hogy diszkréten tartsák a kapcsolatot a csapaton belül. A műveletek egyszerűsítésével és a rádiókommunikációval növelhető a termelékenység és része lehet a szervezet egészségi és biztonsági rendszerének, ami különösen fontos az egyénnek aki egyedül dolgozik vagy távol a csapattól. A GP330 funkciói mellet, a GP340 tartalmaz Vészhelyzeti jeladást, be lehet állítani, hogy küldjön egy segítség jelet egy előre meghatározott személynek vagy csoportnak, azzal hogy megnyomják az élénk narancssárga Vészhelyzeti gombot. 
 
 
 

GP Series: GP380

 
 
 


A GP380 az egyik piac-vezető rádió a Motorola Profi Szériájában, egy hatékony sok funkciós kommunikációs megoldás bármilyen szervezet számára. A rádió  széles körű funkcionalitást biztosít: egyszerűen használható menü, teljes billentyűzet, míg a biztonsági funkciók védik azokat a felhasználókat akik egyedül vagy távolról dolgoznak. A bővítő kártya képességével kiegészülve, sokféle kiegészítővel látható el az eszköz.


 
 
Back to content | Back to main menu